Verleden, heden en toekomst

hr

De onderneming, gestart op 1 januari 2000, is voortvarend gegroeid tot begin van de financiële crisis in 2008 waarna de aandacht moest worden verlegd naar behoud.

In het voorbije decennium stond het marktvolume in diverse retail branches onder druk door een terughoudende consument. Gelijktijdig realiseerden webwinkels jaarlijks fors toenemende volumes ten kosten van de fysieke winkels.

Beide factoren tezamen resulteerden in Nederland in veel leegstand in kleinere steden (tot 50.000 inwoners) en het verdwijnen van veel middelmatig gepositioneerde winkelketens. Winkel- en ketensluitingen waren de afgelopen 10 jaren aan de orde van de dag. Gelijktijdig worden de binnensteden van de grote Nederlandse steden steeds interessanter voor de consument. Enerzijds vanuit oogpunt van de beleving van een dagje uit, anderzijds vanuit toename van vernieuwende buitenlandse winkelconcepten in deze steden.

De komende jaren zullen wij wederom een groeibeleid voeren. Anders dan in vorige jaren zal de groei gezocht worden in samenwerkingsconcept voor exploitatie van fysieke winkels in de binnensteden van de grotere steden.

Samenwerkingen en mogelijkheden

hr

Na ommekomst van de wereldwijde financiële en economische crisis zien wij weer mogelijkheden voor groei van onze onderneming. Wij willen onze doelstellingen uitsluitend realiseren met bekende en gerenommeerde modemerken in samenwerking met krachtige franchisegevers.

Collecties

Sandwich & Mixx

Wij bieden in alle filialen 12 collecties per jaar aan. Dit voor de dames-, heren-, accessoires- en schoencollecties. Naast de reguliere collecties heeft elke winkel ook een collectie gebaseerd op de specifieke wensen van het betreffende filiaal.

Trends

Updates

Voor elk kleedmoment hebben wij een passende collectie in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Door de snelheid van leveren kunnen wij  steeds de juiste trends aanbieden en tevens aan individuele vragen van klanten voldoen.

Storemanagers

Input

De storemanagers geven hun input richting onze inkoopsters m.b.t. de order inkoop. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om direct voor hun eigen filiaal uit voorraad te kunnen bestellen.

Bestuurders

Maurice & Michel

Beide bestuurders zijn professionals in hun vakgebied, de een commercieel, de ander financieel.

Ervaring

Betrouwbaar

Beide bestuurders hebben ieder 30 jaar ervaring in detailhandel/retail en zijn bewezen crisisbestendige operators.

Focus

Fysieke winkels

Wensen enkel met betrouwbare en wereldwijd actieve franchisegevers te werken. Focus ligt op fysieke winkels.